Botox® en Bocouture® zijn beide vormen van botulinium toxine, dat gebruikt wordt voor de behandeling en preventie van rimpels. Botulinium toxine kan worden toegepast voor het verminderen van rimpels die worden veroorzaakt door spierbewegingen, de zgn. dynamische rimpels. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en de voorhoofdrimpels. Daarnaast kan botulium toxine ook worden ingezet bij overmatig zweten en tanden knarsen.

Bij injectaBELLES wordt zowel Botox® als Bocouture® gebruikt.

Tarieven verschillen per merk:

  • Bocouture® vanaf 100 euro.
  • Botox® vanaf 125 euro.

Wilt u meer weten? Een vrijblijvend advies? Neem dan contact op met injectaBELLES.

Fillers worden toegepast om rimpels die door volumeverlies ontstaan, te corrigeren. Ook kunnen ze worden gebruikt om bepaalde delen van het gezicht, zoals de lippen of jukbeenderen, te accentueren. Bij injectaBELLES worden alleen A-merk fillers gebruikt, die veilig zijn gebleken en volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Bij injectaBELLES kunt u terecht voor behandelingen met Radiesse®, Etermis® en Belotero®. Welke filler het meest geschikt is, is o.a. afhankelijk van de locatie en diepte van de rimpels.

Tarieven verschillen per soort filler:

  • Radiesse® vanaf 450 euro.
  • Etermis® vanaf 250 euro.
  • Belotero vanaf 250 euro.

Wilt u een advies op maat en/of meer informatie? Vraag dan een kostenloos consult aan.

RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld om donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen. De oogopslag en daarmee uitstraling wordt frisser. Wallen door pigmentatie verminderen. De oplossing bevat hyaluronzuur, een mix van stimulerende vitamines, anti-oxidanten en blekende ingredienten. Voor een optimaal resultaat worden behandelingen in kuurvorm aangeraden.

Wilt u meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met drs. Nicole Hanssen.

U boekt al een RRS® HA eyes behandeling vanaf 120 euro.

Chemische peelings zijn een geschikte behandeling bij hyperpigmentatie, pigmentvlekjes, een vale huidtint (rokershuid) en rimpels. Daarnaast kunnen ook (acne) littekens worden verminderd. Bij injectaBELLES kunt u terecht voor een TCA peeling, maar ook diepere peelings zoals een moziak of phenol peeling. Voor de meeste peelings geldt dat het beste resultaat wordt bereikt na 2 tot 3 behandelingen.
Tarieven verschillen per type peeling :

  • TCA peeling vanaf 175 euro.
  • Moziak peeling, prijs op aanvraag.
  • Phenol peeling, prijs op aanvraag.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op of plan een gratis consult.

InjectaBELLES is één van de eerste klinieken in Nederland die Juvederm Volite aanbiedt! Juvederm Volite zorgt voor verbetering van de huidstructuur  in de vorm van meer hydratatie, meer glans en meer elasticiteit. De huid wordt steviger, stralender en vitaler! Niet alleen het gezicht, maar ook de huid van nek, decollete en handen kan zeer doeltreffend behandeld worden.  Volite is puur een huidverbeterende behandeling op basis van hyaluronzuur, zonder dat er volume aan het te behandelen gebied wordt toegevoegd.

Gemiddeld genomen volstaat 1 Juvederm Volite behandeling. Resultaten hiervan blijven tot 9 maanden zichtbaar.

Een behandeling met Volite is al mogelijk vanaf 500 euro.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 0657744771 of info@injectabelles.nl.