Welkom bij injectaBELLES; de nieuwe medisch cosmetische praktijk van drs. Nicole Hanssen in Maastricht! Een toegankelijke en veilige praktijk met een persoonlijke benadering voor botox, bocouture, fillers en huidverbetering door o.a. chemische peelings.

Uw uiterlijk is kostbaar en uniek. Bij injectaBELLES wordt er niet gestreefd naar een ander uiterlijk, maar een mooiere versie van hetzelfde gelaat. Schoonheid is namelijk geen uniformiteit, maar diversiteit. InjectaBELLES is informeel, maar professioneel. U treft in de eigenaresse en arts één vaste en kundige behandelaar; drs. Nicole Hanssen. Zij is BIG geregistreerd onder nr. 19915172201.

InjectaBELLES betekent een eerlijk advies, precieze handen en een natuurlijk resultaat. Daarnaast staat kwaliteit centraal. Er wordt uitsluitend met de beste producten van Merz, Allergan en Skin Tech Pharma gewerkt.

De praktijk is gelegen in een monumentaal pand onder de schaduw van de St. Jan op het Vrijthof in Maastricht. Hier werkt drs. Nicole Hanssen samen met een team van vijf bevlogen vrouwen, elk met haar eigen specialisatie. Samen vormen zij SERVAAS, The Beauty Concept.